Levadia sõlmis Paponoviga aastase lepingu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksim Paponov
Maksim Paponov Foto: soccernet.ee

Valitsev Eesti meister Tallinna Levadia sõlmis klubi kodulehe teatel hooaja lõpuni kestva lepingu 19-aastase poolkaitsja Maksim Paponoviga.

«Olen lepingu üle väga õnnelik, FC Levadiaga liitumine on minu karjääris suur samm edasi. Proovin omalt poolt meeskonda algaval hooajal maksimaalselt aidata ning jõuda Eesti meistritiitlini,» sõnas Paponov FC Levadia pressiteenistusele.

Keskväljamees ei arva, et uue klubi eest platsile pääsemine lihtne oleks. «Konkurents mänguaja saamiseks tuleb äärmiselt tihe, sest FC Levadial on suurepärased keskväljamehed eesotsas Konstantin Nahkiga. Ootan algavat hooaega suure põnevusega,» selgitas Paponov.

Noor TJK kasvandik Paponov on varem esindanud Eesti klubidest veel FC TVMK-d ja Tallinna Kalevit. Eelmisel aastal kuulus ta ka Bulgaaria klubide Mezdra Lokomotiv ja Sofia CSKA ridadesse, kus mängis reservmeeskondades. Lisaks on Paponov esindanud Eesti U-19 koondist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles