Eesti lahtistel meistrivõistlustel golfis tegid sakslased puhta töö

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Suursalu
Mark Suursalu Foto: Erakogu

Eesti meistrivõistlustel golfis võtsid meeste arvestuses kõrgeimad kohad kolm sakslast. Parimad eestlased olid Mark Suursalu ja Paul Põhi, kes jagasid neljandat kohta. Naistest võitis soomlanna Satu Harju, parim eestlanna oli kuuendaks tulnud Annika Meos.

Eesti viiendatel lahtistel meistrivõistluste golfis võttis meeste arvestuses tiitli saksa sportlane Claas-Eric Borges, kes sooritas viimasel võistluspäeval 76 lööki ja kolme päeva kokkuvõttes 222 lööki. Teise koha meeste arvestuses saavutas sakslane Armin Makki koondtulemusega 225 lööki ning kolmanda koha samuti Saksamaa esindaja Aaron Leitmannstetter 227 löögiga.

Parimad eesti meessportlased olid eile imemängu teinud Paul Põhi, kes sooritas kolme päeva arvestuses kokku 228 lööki ja jagas selle tulemusega koos Mark Suursaluga tihedas konkurentsis sakslastega neljandat kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles