Armand Levandi jõudis ITF-turniiril paarismängus finaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armand Levandi.
Armand Levandi. Foto: Toomas Huik.

17-aastane Armand Levandi jõudis Norra pealinnas Oslos peetud ITFi juunioride (U18) 4. kategooria tenniseturniiril paarismängus finaali, kus pidi aga paraku kaotusega leppima.

Eestlane oli paaris austerlase Sebastian Stiefelmeyeriga, ent noormehed pidid finaalis tunnistama kohaliku paari Mons Knudtzon – Øystein Steiro paremust tulemusega 3:6, 6:1 (2:10). Settide võrdsuse (1:1) korral mängiti paarismänguturniiril kiire lõppmäng kümne punktini.

Levandi – Stiefelmeyer alistasid avaringis hollandlased Thomas Gloudemansi – Steffen Harti 3:6, 6:3 (11:9), veerandfinaalis Portugali-Hollandi paari Joao Domingues – Dean Tijn-a-ton 6:2, 6:2 ning poolfinaalis saadi jagu Suurbritannia-Soome paarist Lloyd Glasspool – Herkko Pollanen tulemusega 6:3, 7:6 (8:6).

Üksikmängus Levandi käsi nii hästi ei käinud, avaringis tuli vastu võtta 6:4, 2:6, 3:6 kaotus norralaselt Steirolt, kes asub ITFi U18 edetabelis eestlasest 250 kohta eespool.

Levandi paarismängupartner Stiefelmeyer kohtub üksikmängu finaalis hollandlase

Gloudemansiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles