Endine NBA mängija sundis 14-aastase tüdruku prostituudiks?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prostituut. Foto on illustreeriv
Prostituut. Foto on illustreeriv Foto: SCANPIX

Endist NBA korvpallurit Alvin Robertsoni süüdistatakse alaealise tüdruku röövimises ning prostitutsioonile sundimises.

Väidetavalt kuulus Robertson seitsmeliikmelisse jõuku ja osales ühe 14-aastase tüdruku röövimises ning sundis teda San Antonios prostitutsiooniga tegelema, vahendab AHN Sports.

14-aastane tüdruk rääkis politseile, et ta rööviti varjupaigast ning esmalt hoiti teda kaks nädalat kinni, seejärel aga sunniti striptiisiklubides tantsima ning ennast müüma.

Robertsoni advokaadi Jimmy Parksi väitel on tema klient süütu. «Ta on täiesti endast väljas. Ta raiub, et ei ole süüdi,» vahendas Parks korvpalluri sõnu.

Parks väitis, et tegemist on vandenõuga ning tema klient sattus selle keskmesse oma kuulsuse tõttu.

Lisaks Robertsonile on vahi alla võetud Murtuza Bhavnagerwala, Raquel McIntosh, Behzad Mehrinfar, Leslie Campbell, Marque Callaway ja Jack Zimmerle.

Kolme neist süüdistatakse inimkaubanduses, ühte inimröövis ning kolme alaealise seksuaalses ründamises.

Neljal korral NBA Tähtede mängul osalenud Robertson mängis kümne hooaja jooksul nelja tiimi eest – San Antonio, Milwaukee, Detroidi ja Toronto. Teda peeti 1980. aastatel ja 1990. aastate alguses üheks parimaks kaitsemängijaks NBAs.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles