Eesti vutikoondis peab sõprusmängu Horvaatiaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis.
Eesti jalgpallikoondis. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondis peab kolmapäeval, 26. mail Tallinnas A. Le Coq Arenal sõpruskohtumise FIFA edetabelis 11. kohal asuva Horvaatiaga.

Horvaatia koondis kuulub maailma tippu, olles jõudnud kolmel korral nii MM- kui ka EM-finaalturniirile. 1998. aasta maailmameistrivõistlustel teenis Horvaatia 3. koha, 2008. aasta Euroopa meistrivõistlustel jõuti veerandfinaali. Koondise peatreeneriks on endine tippmängija Slaven Bilic.



«Meie jaoks on Horvaatia võõrustamine väga oluline, sest tegu on kõrgetasemelise vastasega ja neid ei ole siia Eestisse kerge tuua. Soovime aga alati pakkuda oma koondisele ja jalgpallihuvilistele häid matše. Leppisime juba ka kokku, et 2011. aastal peame Horvaatiaga sõprusmängu võõrsil,» märkis Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.



Viimasel ajal on Eesti Jalgpalli Liidul õnnestunud sõpruskohtumisteks Eestisse tuua maailma tipud Brasiilia ja Portugal, nüüd lisandub neile Horvaatia ning läbirääkimised on pooleli veel kahe tuntud koondisega.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles