Prantslane Jorgen Matsile: puuris kohtume, tüdruk

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jorgen Matsi.
Jorgen Matsi. Foto: Mihkel Maripuu

19. oktoobril Tartus A. Le Coq spordimajas toimuv Eesti sportliku vabavõitluse liiga võistlus Olly RAJU 12 «Eesti vs Prantsusmaa» on sportlaste seas emotsioone keema ajamas.

Üleeile Raju Facebooki lehele postitatud Olly RAJU 12 peamatši võitluspaari Jorgen Matsi vs Moktar Benkaci pildi all tekkis värskendav arutelu, kus üks Jorgen Matsi välisfänn esitas humoorika küsimuse, kuidas prantslased suudaksid eestlastest üldse kunagi jagu saada, kui neil on kolmetunnised siestad ja nad joovad ülejäänud päeva pastist? Mõni hetk hiljem otsustas vestlusega liituda Moktar Benkaci isiklikult, kes võttis vestluse lühidalt kokku: «May we shall see her in the cage!»

«Ma ei tea, kas asi on kasinas keeleoskuses või tahtis ta selle ütlemisega tõesti mingit sõnumit saata, aga mind matšieelne suurte sõnade tegemine kuidagi ei kõiguta,» kommenteerib vastase suupruukimist Jorgen Matsi. «Aga ühes on tal õigus – puuris tõesti kohtume ning seal selgub spordis parim!» lisab Matsi.

Vaata kõnealust pilti SIIT.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. Raju on Eesti Sportliku Vabavõitluse Liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris. Järgmine sündmus – Olly RAJU 12 – toimub 19. oktoobril 2013 Tartus A. Le Coq spordimajas. Raju on võimalus jälgida ka neil, kes kohale tulla ei saa – kogu sündmusest tehakse Postimehe vahendusel rahvusvaheline HD-kvaliteediga otseülekanne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles