Eesti lõpetas Rahvuste supermoto kvalifikatsiooni 15. kohaga

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edik Kuusk
Edik Kuusk Foto: Helen Ubarik

Eesti meeskond lõpetas maailma kiireimate supermotosõitjate jõuproovi, Rahvuste supermoto tänase kvalifikatsiooni 15. kohaga.

Meie meeskonna parima aja kvalifikatsioonis sõitis kolmandas grupis startinud tänavune Eesti meister supermotos Edik Kuusk ja oli oma sõidus 12. Patrick Pals, kes oma kvalifikatsioonisõidus vahepeal 11. kohta hoidis, ületas finišijoone 13. Prants Pals oli oma kvalifikatsioonis 15.

Rahvuste supermotot peetakse kolmandat korda Bulgaarias Plevenis täielikult asfaldiga kaetud rajal. Eesti meeskonna juhi, Margus Ostniku sõnul oli seal hommikul 1 kraad külma, päevapeale läks soojemaks, kuid hoolimata päikesepaistest puhub jahe tuul.

Bulgaarias pistavad eestlased rinda 19 meeskonnaga 15 riigist. Koht esikümnes on endiselt meie meeskonna homse finaali eesmärk. Võistlussõidud algavad pühapäeval , 6. oktoobril kell 10. Ülekande võistlusest teeb Soome MTV3, ajalise vahega saab kokkuvõtet võistlusest vaadata Motors TVst ja MXGPTV Youtube'i kanalilt.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles