Ilves Šmigun-Vähile: sinu hõbedal on kulla läige

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves koos abikaasa Evelin Ilvesega Vancouveri taliolümpial Kristina Šmigun-Vähile kaasa elamas.
President Toomas Hendrik Ilves koos abikaasa Evelin Ilvesega Vancouveri taliolümpial Kristina Šmigun-Vähile kaasa elamas. Foto: Raigo Pajula

President Toomas Hendril Ilves ütles Tallinna raekoja platsil olümpial hõbemedali võitnud Kristina Šmigun-Vähi tervituseks, et seekord on tema hõbemedalil kulla läige.

«Seekord on Sinu hõbedal kulla läige ja seda me kõik siin tunnetame väga, oled jälle teinud meid suuremaks rahvaks, tunneme Sinu üle uhkust,» rääkis president.

«Sinu saavutus on veelgi suurem, kui anname endale aru, Sina kehastad tõelist olümpiavaimu: see pole riikide omavaheline võistlus, vaid sportlaste endast parima andmine,» sõnas Ilves.

«Sina oled endast parima andnud mitte ainult sportlase, vaid pereliikme, emana. Oled sellega meile eeskujuks. Tähtsustame tänu Sinule, et elus on muidki tähtsaid asju - pere, lapsed. Oled teinud meile kõigile au!» tunnustas riigipea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles