Klitško: matš oli Povetkini jaoks raske, kuna tegin talle haiget

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško (vasakul) on saatnud Aleksandr Povetkini põrandale, kuid vaatamata sellele suutis Povetkin lõpuni vastu pidada.
Vladimir Klitško (vasakul) on saatnud Aleksandr Povetkini põrandale, kuid vaatamata sellele suutis Povetkin lõpuni vastu pidada. Foto: SCANPIX

Vladimir Klitško säilitas oma meistrivööd, kui ta alistas raskekaalupoksi tiitlimatšis venelase Aleksandr Povetkini. Siiski ei suutnud Klitško oma vastast nokauteerida ning võitis lõpuks kohtunike punktidega. Siiski suutis Klitško venelase neljal korral põrandale lüüa, kuid Povetkin oli alati valmis jätkama.

«Aleksandr on tõsine võitleja, matš oli tema jaoks raske, kuna ma tegin talle haiget,» sõnas Klitško Reutersile. «Ta pidas siiski lõpuni vastu, kuna tal on tugev võitlejahing.»

Klitško on nüüd profikarjääri jooksul teeninud kolme kaotuse kõrval 61 võitu. Povetkinile oli see 26 võidu kõrval aga esimeseks kaotuseks.

«Ma teen kõvasti trenni, et saada tugevamaks. Mõnikord ei toiminud asjad soovitud moel. Ma andsin endast siiski kõik,» sõnas Povetkin. «Ma ei anna kunagi alla ja võitlen alati lõpuni. Klitško oli tugevam, ta on praegu parim.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles