Suzuki ootab Mölderilt Soomes võitu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Mölder oma võistlusauto kõrval
Jaan Mölder oma võistlusauto kõrval Foto: Rein Luik

Jaan Mölder ja tema kaardilugeja Frederic Miclotte osalevad sel nädalavahetusel Soome MM-rallil.

Suzuki Swiftil kihutav Jaan Mölder nendib, et Suzuki tiim on juba hooaja algusest alates oodanud just sellelt MM-etapilt eestlaselt esikohta Junior WRC arvestuses, vahendab jaanmolder.com.


«Nad peavad mind Skandinaavia sõitjaks ja seetõttu ootavad minu võitu,» kommenteeris meeskonna lootusi jalavigastusest paranev Jaan Mölder. «Kuna MM-tiitli püüdmine on kahe katkestamise tõttu muutunud suhteliselt raskeks, siis saan Soomes veidi vabamalt sõita ja rohkem riske võtta. Siinsed kiired katsed mulle meeldivad.»

Eelmisest MM-rallist on möödas mitu kuud ja vahepeal pole saanud Jaan Mölder peaaegu üldse ralliauto rooli keerata. Eilne testisõit Soomes oli esimeseks sõiduks peale mitmekuist pausi.

Soomes on stardis peaaegu kogu JWRC paremik ja konkurents saab olema ülitihe.
«Puudub ainult sarja liider Sebastian Ogier, aga kõik teised on tõepoolest kohal,» nendib Jaan Mölder. «Patrick Sandell on üks suurimaid favoriite, aga kindlasti tuleb arvestada ka Martin Prokopiga.»

Soome ralli algab neljapäeva õhtul kuulsa Killeri publikukatsega ja lõpeb pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles