Eesti vastased MM-valikturniiril on Türgi, Saksamaa ja Horvaatia

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise mängijad MM-valikturniiril Läti vastu.
Eesti koondise mängijad MM-valikturniiril Läti vastu. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Täna saabus Euroopa Võrkpalli Konföderatsioonist ametlik teadaanne 2014. aasta maailmameistrivõistluste valiksarja kolmanda ringi kohta. Eesti meeskond kuulub K-alagruppi koos korraldaja Saksamaa, Türgi ja Horvaatiaga, turniir mängitakse 3.-5. jaanuaril Ludwigsburgis. 

Koondise peatreener Avo Keel hindab alagruppi tugevaks ning ei näe olulist muutust võrreldes esialgse Soome alaliidust laekunud eksitava infoga, kui Eesti vastaseks Türgi asemele pidi tulema Holland. 

«Saksamaa on alagrupi selge favoriit, hea mängu korral võime kõiki üllatada,» ei näinud Keel eestlaste MMile jõudmist lootusetus toonis. «Suur küsimärk on muidugi märgatavalt uuenenud Horvaatia, alati heal tasemel on türklased,» iseloomustas Keel teisi vastaseid. Enda meeskonna mängu puhul seadis peatreener esmaseks eesmärgiks hea pallingu vastuvõtu.

Eesti naiskond läheb samal ajal J-alagrupis Bakuus vastamisi kolme tugeva vastasega - korraldaja Aserbaidžaani, Serbia ning Iisraeliga. Eesti Võrkpalli Liidu peasekretäri Tarvi Pürni sõnul on MM-valikturniir naiskonnale väga hea võimalus harjutada kokkumängu ning valmistuda järgmiseks EM-valiksarjaks.

MM-finaalturniirile pääsevad nii meeste kui naiste arvestuses iga alagrupi võitja ning kõige parema tulemuse saavutanud teise koha omanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles