Karpak juhib avapäeva järel Meistrite karikasarja finaaletappi

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak.
Deniss Karpak. Foto: ©PTVela2007/JFF

Täna algas Prantsusmaal La Rochelle’is Semaine Olympique Francaise nime kandev regatt, mis on EUROSAF Champions Sailing Cup sarja viimane, viies etapp. Avapäeva kokkuvõttes on Deniss Karpak Finn-klassis liidripositsioonil, Laseril hoiab Karl-Martin Rammo 9. ja Kaarel Kruusmägi 50. kohta.

Tänastes sõitudes sai Karpak kirja kohad 3 ja 2 ning on sellega kokku 21 Finnil võistleva mehe seas võtnud juhtpositsiooni. Teine on hetkel britt Giles Scott ning kolmas poolakas Piotr Kula.

Laser Standard klassis finišeeris Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) avapäeval oma kvalifikatsioonigrupis resultaatidega 5 ja 6 ning on võtnud 63 sportlase konkurentsis 9. asetuse. Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) lõpetas sõidud 26. ja 25. tulemusega ning on kokkuvõttes 50. kohal. Laseril on liidriks rootslane Jesper Stalheim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles