Kohus tembeldas Saksa jalgpallilegendi ekslikult surnuks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastupidiselt Müncheni kohtu eksiarvamusele on Lothar Matthäus endiselt täie elu ja tervise juures.
Vastupidiselt Müncheni kohtu eksiarvamusele on Lothar Matthäus endiselt täie elu ja tervise juures. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise endine kapten Lothar Matthäus sattus ebameeldivasse olukorda, kui kohus ta siitilmast lahkunuks tembeldas.

52-aastane Matthäus, kes on Saksamaa üks kuulsamaid jalgpallureid, pidi saama Müncheni kohtult dokumendid, mis puudutasid tema endisele naisele elatustasu maksmist. Ametnikud ei suutnud aga Matthäusi kätte saada, kuna tema ametlik elukoht on praegu Ungaris. Seepeale löödi kirjale tempel «surnud».

Matthäusi ajas selline käitumine mõistagi maruvihaseks. «See on ennekuulmatu. Kõik teavad, et ma olen elus – esinen televisioonis ja mind näeb väljakutel,» kurjustas ajalehele Bild.

Saksamaa koondisega maailmameistriks tulnud ning 1980ndatel ja 90ndatel aastatel Müncheni Bayerni ja Milano Interiga karikaid võitnud Matthäusi pole treeneritöös samasugune edu saatnud, ehkki ta on jõudnud kätt proovida nii Serbias, Iisraelis, Ungaris, Bulgaarias kui ka Lõuna-Ameerikas. Hiljuti kurtis Matthäus avalikult, et ükski Bundesliga klubi ei soovi talle kodumaal tööd pakkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles