Rüütli: mingi loogika järgi on surve Türgi peal

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli.
Tarmo Rüütli. Foto: Andres Haabu

Eesti jalgpallikoondis peab homme 2014. aasta MM-valiksarjas viimase kodumängu, kui võõrustatakse Türgi koondist. Kui eestlastel puudub lootus tõusta alagrupis teisele kohale, siis türklastel on kindlasti vaja võitu, et heidelda jätkuvalt alagrupis teise koha eest.

«Mingi loogika järgi on surve rohkem Türgi peal, kuna neil on kohustus. Nad võivad mõelda ka niimoodi, et Eestil ei ole midagi kaotada,» sõnas koondise peatreener Tarmo Rüütli. «Võib olla see pinge kammitseb, ei oska öelda, kuidas see homme toimib. Meie peame nagunii mängima oma parimal tasemel, et saada Türgile vastu.»

Rüütli avaldas, et praeguseks on paigas ka koondise homne algkoosseis ja see on ka mängijatele teatavaks tehtud, kuid praeguse seisuga ta seda avalikustada ei soovinud.

«Mehed muidugi teavad, koosseis on meestele teada ja suures plaanis ka mänguplaan. Ma ei oska detailsemalt seda lahti rääkida – päev enne mängu peab enam-vähem pilt selge olema,» täpsustas Rüütli. «Kindlasti ei taha (koosseisu) avaldada, milleks? See on meeskonnasisene asi, pole mõtet sel teemal arutada.»

D-alagrupi tabeliseis: 1. Holland 22 punkti, 2. Ungari 14, 3. Türgi 13, 4. Rumeenia 13, 5. Eesti 7, 6. Andorra.

Järelejäänud kohtumised D-alagrupis:

11.10: Holland – Ungari, Andorra – Rumeenia, Eesti – Türgi

15.10: Ungari – Andorra, Türgi – Holland, Rumeenia – Eesti

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles