Rootslanna Kalluri osalemine olümpial on küsimärgi all

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Susanna Kallur
Susanna Kallur Foto: AFP / Scanpix

Rootsi tõkkesprinter Susanna Kallur, keda peetakse üheks peamiseks 100 meetri tõkkesprindi kullasoosikuks Pekingi olümpial, võib vigastuse tõttu olümpialt kõrvale jääda.

Reielihase vigastusega kimpus olnud Kalluri terviseprobleemid süvenesid pühapäevase treeningu järel veelgi ning sel nädalal pole ta korralikult trenni teha saanud, vaid on pidanud harjutama basseinis, vahendab Kalev.ee.

Talvel 60 meetri tõkkejooksu maailmarekordi enda nimele võtnud Kalluri treener Torbjörn Eriksson ei oska veel esialgu öelda, kuidas olukord olümpial osalemist mõjutab, kuid tunnistab, et eksisteerib oht, et võistlusest tuleb kõrvale jääda. «On selge, et olukord pole optimaalne,» ütles Eriksson ajalehele Expressen. «Me töötame lähtuvalt neist eeldustest, mis praegu on ja loodame parimat.»

Kallur sõidab Aasiasse olümpia eellaagrisse laupäeval. Seni ravitakse vigastust akupunktuuri, ultraheli ja massaažiga. «Jalg peab saama terveks, see on esmatähtis,» lisas treener. «Enne olümpiat peab ta trennis suutma maksimaalselt pingutada ja ma loodan, et me jõuame nii kaugele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles