Rohtlaan niipea ratta selga ei pääse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Rohtlaan
Marko Rohtlaan Foto: Postimees

Juuni keskel Saksamaal Nürburgringil FIM Superstock 1000 Cup etapil kukkunud Marko Rohtlaane randmevigastus osutus oodatust raskemaks.

Esialgse prognoosi kohaselt oleks Rohtlaan pidanud tsikli selga istuma juba kuu aja pärast, kuid pärast kipsi eemaldamist selgus, et viga olid saanud ka kõõlused.


Arstide uue hinnangu alusel kestab korralik taastumine kokku neli kuud, ehk oktoobrini. FIM Superstock 1000 Cup sarja viimane etapp toimub 2. novembril Portugalis, seega on siiski olemas võimalus, et Rohtlaan seal võistleb.


Siiski on Rohtlaan realistlik ja tegeleb juba uue hooaja ettevalmistustega. Hetkel välistab samas sarjas jätkamise vanusepiir, milleks on 24 eluaastat. Samas on kuluaarides räägitud ka sellest, et vanusepiiri võidakse ka tõsta.

Teiste alternatiividena otsib Rohtlaan võimalust osaleda Itaalia või Briti Superstock 1000 klassis, mille tase on võrdne tänavuse sarjaga.

Kokku on Azione Corse meeskonna Hondal sõitev Rohtlaan osalenud neljal FIM Superstock 1000 Cup etapil, kõrgeimaks kohaks oli Assenis saavutatud 10 koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles