Leedu korvpallurid domineerivad Euroliiga kümnendi mängija valimisel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvydas Sabonis (paremal) ja Aleksandr Gomelski.
Arvydas Sabonis (paremal) ja Aleksandr Gomelski. Foto: ITAR-TASS
Korvpalli Euroliiga kodulehekülg valib TOP 16 turniiri ajal lõppenud kümnendi sümboolset meeskonda. Kokku valitakse võistkonda kümme mängijat.

Fännid said Euroliiga koduleheküljel mängijate poolt hääletama hakata pärast TOP 16 turniiri algust ning kümnendi sümboolne koosseis avaldatakse pärast TOP 16 turniiri lõppu.

Praeguse seisuga hoiab fännide hääletusel esikohta serblane Dejan Bodiroga, kes on kogunud 5,6 protsenti häältest. Kui esikohal on serblane, siis järgmisel kolm kohta on praegu haaranud leedulased. Teisel kohal on Šarunas Jasikevicius (5,5 %), kolmas on Ramunas Šiškausas (4,4 %) ning neljas Arvydas Sabonis (3,6 %).

Kümne parema sekka kuuluvad veel serblane Dejan Tomasevic, montenegrolane Nikola Pekovic, kreeklased Dimitris Diamantidis ja Theodoros Papaloukas, ameeriklane Marcus Brown ja serblane Milos Vujanic.

Kokku esitas Euroliiga kümnendi mängija valimisele 50 pallurit, kelle sekka kuulub ka eelmisel aastal Tartu Rockis pallinud ameeriklane Tanoka Beard.

Lisaks fännide häältele lisatakse tulemustele veel ka ajakirjanike hääled ning kogutulemina selgubki Euroliiga kümnendi sümboolne koosseis.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles