Evelyn Sepp: Laine Jänes mõnitab Eesti spordiüldsust

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp
Evelyn Sepp Foto: Mihkel Maripuu

Riigikogu opositsioonierakonnad esitasid täna arupärimise kultuuriminister Laine Jänesele, et minister selgitaks spordi riikliku rahastamise aluseid ja eesmärke.

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Evelyn Sepp ütles, et kultuuriministeeriumi avaldus Eesti spordiüldsusele, et spordi rahastamisega on Eestis kõik suurepärases korras on mõnitav ning äärmiselt eluvõõras ja hoolimatu.

«Lisaks andis ministeerium mõista, et silmast silma rääkides on võimalik oluliselt mõjutada sporditoetuste saamist,» märkis Sepp. «Ühtlasi tekitab meis hämmastust hinnang, mille kohaselt on treenerite süsteem ja seega ka ilmselt muu nendega seonduv, näiteks nende sotsiaalsete tagatiste olukord, suurepärases korras.»

Varem on jutuks olnud, et Laine Jänes peaks ameti maha panema Eesti kehva esinemise pärast Vancouveri olümpial. Üleskutse tõi esimesena ülduse ette Postimehe ajakirjanik Peep Pahv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles