Eksabikaasa annab Agassi skandaalsetele paljastustele vastulöögi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brooke Shields
Brooke Shields Foto: AP/ Scanpix

Mullu sügisel elulooraamatu avaldanud endine tennisestaar Andre Agassi sattus mitmete paljastuste tõttu tähelepanu keskmesse, nüüd aga kavatseb tema endine abikaasa, Hollywoodi näitlejanna Brooke Shields samuti raamatu avaldada ning esitada mitme asja kohta oma vaatenurga.

 

Agassi paljastas autobiograafias muuhulgas seda, et tarvitas metamfetamiini ning et ta kandis kiilaspäisuse varjamiseks parukat, vahendab Daily Mail.

Lisaks kirjutas Agassi oma abielust Shieldsiga, näitlejanna leidis aga, et mitmed paljastused olid aga kirja pandud vaid mehe vaatenurgast, lisaks olevat ta palju detaile raamatust välja jätnud ning seetõttu soovib Shields enda raamatus neid täpsustada.

Näiteks kirjutas Agassi, et kui tema abikaasa osales külalisnäitlejana populaarses teleseriaalis «Sõbrad» ning pidi seal näitleja Matt LeBlanci kätt lakkuma, muutus ta erakordselt armukadedaks ning lõhkus koju jõudes oma tennisetrofeesid.

«Aga kas ta seda mainis, et järgmised kolm aastat üritasin mina neid trofeesid parandada? Ei maini, ega?» rääkis Shields intervjuus ajakirjale Ladies Home Journal. «Muidugi ta ei räägi sellest, aga see kõik saab minu raamatus olema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles