Tiger Woods palkas George Bushi endise nõuandja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods
Tiger Woods Foto: Reuters / Scanpix

Mullu novembri lõpus seksiskandaali sattunud ning seejärel oma karjääri pausi teinud golfimängija Tiger Woods plaanib tippsporti naasta kahe nädala pärast ning selleks, et kõik kulgeks sujuvalt, palkas ta endale tunnustatud suhtekorraldaja.

Väljaande NY Post andmetel on Woodsi uus suhtekorraldaja endise USA presidendi George W. Bushi kunagisne nõustaja Ari Fleischer, väidetavalt peavad mehed koos plaani, millekohaselt peaks Woods taas võistlema 25. märtsil algaval Arnold Palmeri võistlusel.

«Nad olid Tigeri elutoas ja panid paika strateegia, kuidas seal turniiril käituda,» rääkis üks allikas NY Postile.

Teinegi allikas kinnitas väljaandele, et Woods peaks oma comeback’i tegema Arnold Palmeri võistlusel. «Oleksin šokeeritud, kui ta seal ei võistle,» rääkis anonüümseks jääda soovinu.

Lehe andmetel on ka Palmer oma lähedalseisvatele isikutele avaldanud, et Woods mängib tema turniiril.

Woodsi naaber ja kauaaegne sõber Mark O’Meara aga rääkis telekanalile Golf Channel, et mees võib golfiväljakutele naasta juba 22.-23. märtsil peetaval Tavistock Cup’il.

«Viimased kolm kuud on Tigeri ja tema perekonna jaoks üsna rasked olnud,» lausus O’Meara. «See on keeruline olukord. Golf on see, mis Tigerile meeldiks ning võib-olla oleks naasmine just heaks raviks tema hingehaavadele.»

Väidetavalt pöördus Woods Fleischeri poole, kuna mõistab, et peab lõpuks ka meedia küsimustele vastama. 19. veebruaril korraldatud pressikonverentsil pidas Woods küll 13,5-minutilise kahetsuskõne, ent keeldus küsimustele vastamast.

Fleischer asutas 2008. aastal firma Ari Fleischer Sports Communications, mis keskendub kriisiolukorda sattunud sportlaste abistamisele.

NY Post üritas ka Fleischerilt kommentaari saada, ent ta ei vastanud kõnedele. Ka Woodsi esindajalt ei õnnestunud väljaandel kommentaari saada.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles