Kas karjääri lõpp? Safina loobus vigastuse tõttu järjekordsest turniirist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dinara Safina
Dinara Safina Foto: Reuters / Scanpix

Eelmisel hooajal maailma edetabelis pikka aega ka esikohta hoidnud Venemaa tennisist Dinara Safina pole sel aastal väga palju mängida saanud. Mullu sügisel aastalõputurniiri seljavigastuse tõttu pooleli jätma pidanud Safina teatas eile õhtul, et ei saa mängida ka järgmisel nädalal algaval 4,5 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga Miami turniiril.

«Mul on väga kahju, aga ma ei saa mind endiselt vaevava seljavigastuse tõttu Miamis võistelda,» kirjutas Safina eile õhtul oma Facebook’i lehele. «Annan teada, millal jälle mängida saan. Loodetavasti olen liivaväljakuturniiride ajaks terve.»

Oma koduleheküljel lisas Safina, et tegemist on sama vigastusega, mis teda aastalõputurniiril tabas.

Sel hooajal on maailma edetabelis teist positsiooni hoidev Safina mänginud vaid kahel turniiril  – jaanuari alguses Sydneys jäi tema laeks veerandfinaal, Austraalia lahtistel meistrivõistlustel andis ta aga neljandas ringis loobumisvõidu, kuna ei suutnud enam valu tõttu edasi mängida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles