Pirita mängib uuel hooajal Kalevi nime all

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita pallur Joosep Pokla (vasakul)..
Pirita pallur Joosep Pokla (vasakul).. Foto: Basket.

Pirita Palliklubi hakkab uuest hooajast mängima Tallinna Kalevi nime all. Kokkulepe sõlmiti Pirita Palliklubi ja Tallinna Spordiseltsi Kalev vahel tänavu kevadel, 14. mail.

Eelmisel hooajal Eesti Korvpalli Meistriliigas neljandaks tulnud Pirita Palliklubi mängib uuest hooajast Tallinna Kalevi esindusmeeskonnana nii Eesti Meistriliigas kui ka Balti Liigas.

Kaks spordiorganisatsiooni ühendavad jõud, et jõulisemalt propageerida sportlikku eneseteostust ja eluviisi läbi saavutusspordi ning pakkuda tipptasemel sportlikku meelelahutust.

Koos tuuakse uuele tasemele Tallinna Kalevi korvpallitraditsioonid.

«Koostöökavatsustest on tänaseks sündinud otsus tuua tipptasemel korvpall taas Tallinna Kalevisse ning hoolitseda järelkasvu eest – Tallinna Kalevi Sportmängude Kooli lastele on esindusmeeskonna kõikidele mängudele vaba sissepääs,» rõõmustas korvpalli arengu üle Tallinna Kalevi spordiseltsi juhatuse esimees Kalle Klandorf.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles