Vibulaskja Siret Luik tuli Euroopa meistriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siret Luik
Siret Luik Foto: Erakogu

Siret Luik tuli täna Otepääl Euroopa meistrivõistlustel olümpiavibu klassis naiste arvestuses võitjaks.

Sama klassi meeste arvestuses tuli Siim Aaver pronksile ning Taavi Ennemuist (kõik Järvakandi Vibuklubi «Ilves») saavutas neljanda koha.

Euroopa meistrivõistlused Otepääl Tehvandi radadel algasid pühapäeval piduliku võistluste avamisega. Võistlusprogramm algas esmaspäeval ning kestis neli päeva.

Kui Siret Luik oli poole võistluse peal, so kahe võistluspäeva järel, veel teisel kohal, siis kolmanda võistluspäeva lõpetas ta juba liidrina. Täna ta oma kohta ei loovutanud ning lõpetaski võistluse esimesena ning pälvis Euroopa meistritiitli.

Mitteametlikel andmetel on tegemist kõikide võistlusklasside peale kokku eestlaste ainsa täiskasvanute klassis (va veteranid) saavutatud esikohaga.

Siim Aaver ning Taavi Ennemuist olid poole võistluse järel kolmas ja neljas ning väikese languse järel edasise võistluse käigus lõpetasid nad võistluse siiski vastavalt kolmanda ja neljanda kohaga.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles