Bratuhhinad mängivad koos rannas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalja (vasakul) ja Polina Bratuhhina.
Natalja (vasakul) ja Polina Bratuhhina. Foto: CEV

Prantsuse võrkpalliklubis Terville’i Florange leiba teenivad kaksikõed Polina ja Natalja Bratuhhina mängivad suvel koos ka rannavõrkpalli. Kuna mullu U23 EMil 5. koha pälvinud Bratuhhinatel pole eelarve koos, ei tea nad veel, millistest võistlustest nad osa võtavad.



«Loomulikult on meil unistused ja tahaks võita medaleid, kuid esimese asjana vaatame, kuidas meil mäng välja tuleb,» lausus Polina Bratuhhina. «Üks on aga kindel – suvine hooaeg tuleb pingevaba. Vastutame ise oma tegemiste eest ja ilmselt tuleb meil ka oma raha mängu panna.»



Kuna Florange asub riigi meistrivõistlustel tabeli viimasel real, pääsevad 22-aastased Bratuhhinad suvepuhkusele juba aprilli alguses.



Eelmisel aastal mängisid Bratuhhinad nii Mari-Liis Graumanni (27) kui Kadri Puriga (21). Nüüd lõi Graumann käed koos temaga Viljandi Metalli rivistusse kuuluva Anu Ennokiga (18), kes pole varem rahvusvahelisel tasemel rannavõrkpalli mänginud. Võimalik, et mai lõpus osaletakse Souli MK-etapil.



Puri alustab aga koostööd Pärnu VK sidemängija Anna-Liisa Sutiga (25). Neiud on ka varem lühikest aega koos mänginud. Täpsemaid plaane ei soostunud Puri avaldama.



Tõsiselt võtavad sporti ka 20-aastased Kristel Kiens – Kertti Külm, kes on Graumanni-Ennokiga Nõo sisehallis ka esimesed treeningud teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles