Thuram teatas ametlikult karjääri lõpetamisest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
French soccer player Lilian Thuram, looks on,  during a press conference in the Alpine resort of Tignes Monday, May 26, 2008. France coach Raymond Domenech selected 30 players for a pre-tournament camp in the Alpine ski resort of Tignes, where he will cut seven players for his final 23-man squad for Euro 2008 in Austria and Switzerland on May 28. (AP Photo/Michel Euler) / SCANPIX Code: 436
French soccer player Lilian Thuram, looks on, during a press conference in the Alpine resort of Tignes Monday, May 26, 2008. France coach Raymond Domenech selected 30 players for a pre-tournament camp in the Alpine ski resort of Tignes, where he will cut seven players for his final 23-man squad for Euro 2008 in Austria and Switzerland on May 28. (AP Photo/Michel Euler) / SCANPIX Code: 436 Foto: MICHEL EULER/AP

Endine Prantsusmaa jalgpallikoondise kaitsja Lilian Thuram teatas täna ametlikult, et lõpetab oma jalgpallurikarjääri.

Thuram oli sõlmimas Paris Saint-Germaini jalgpalliklubiga aastast lepingut, kui tall tuvastati kohustusliku arstliku läbivaatuse käigus südame väärareng, vahendab Equipe.


Thuram oli juba varem sel suvel pärast Prantsusmaa koondisele ebaõnnestunud jalgpalli EMi teatanud koondisekarjääri lõpetamisest.


Legendaarne kaitsja on oma karjääri jooksul tulnud nii maailmameistriks 1998. aastal kui ka Euroopa meistriks 2000. aastal. Lisaks on ta võitnud Juventusega kaks Itaalia meistritiitlit ja Parma meeskonna ridades UEFA karika 1999. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles