Transi alistanud Lootuse mängijad jäid sümboolsest koosseisust välja

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Ants Liigus
Eesti jalgpallimeistrivõistluste IV vooru sümboolsesse koosseisu valiti kolm FC Levadia ja Sillamäe Kalevi ning kaks Nõmme JK Kalju ning FC Flora mängijat.

Valikust jäid välja Kohtla-Järve Lootuse võistkonna mängijad, kes alistasid mäletavasti mõningase üllatusena 1:0 Narva Transi. Nagu aga hiljem selgus, siis Trans kaotas selle kohtumise sihilikult.

Meistriliiga IV vooru sümboolne koosseis:

Väravavaht: Aiko Orgla (Viljandi JK Tulevik)

Kaitsjad: Gert Kams (Tallinna FC Flora), Igor Morozov (Tallinna FC Levadia), Aleksei Naumov (JK Sillamäe Kalev), Taijo Teniste (Tallinna FC Levadia)

Poolkaitsjad: Sergei Vihrov (JK Sillamäe Kalev), Tiago Sala (Nõmme JK Kalju), Vitalis Stankevicius (JK Sillamäe Kalev), Juri Jevdokimov (Nõmme JK Kalju)

Ründajad: Tarmo Neemelo (Tallinna FC Levadia), Alo Dupikov (Tallinna FC Flora)

Peatreener: Igor Prins (Tallinna FC Levadia)

Meistriliiga sümboolne koosseis koosneb väravavahist, neljast kaitsemängijast, neljast poolkaitsjast, kahest ründajast ja peatreenerist. Sümboolne koosseis koostatakse lähtuvalt mängijate esitustest ja mängude tähtsusest, mängijate positsioon sümboolses koosseisus võib erineda vastavas voorus oma koduklubi eest mängitud positsioonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles