Nenad Vucinic: eestlaste areng on tähtis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nenad Vucinic juhendab kaks järgmist hooaega Kalev/Cramo korvpallimeeskonda.
Nenad Vucinic juhendab kaks järgmist hooaega Kalev/Cramo korvpallimeeskonda. Foto: Toomas Huik

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreener Nenad Vucinic tahab luua tasakaalustatud meeskonna, kus Eesti korvpallurid saaksid silma paista.

Kalevil on lepingud sõlmitud Kristjan Kanguri, Gregor Arbeti, Valmo Kriisa, Tanel Soku ja Rait Keerlesega. «Martin Müürsepal tuleb minna uuesti operatsioonile, loodetavasti paraneb tema jalg edukalt,» sõnas Vucinic Eesti Päevalehele. «Muidugi me arvestame Martiniga, sest ta oleks meile väga väärtuslik, aga ta peab saama aega kosuda ja vormi koguda.» Lisaks tahetakse kaasata noormängijaid ning mõni Eesti treener,  sest Vucinic soovib Eesti korvpalli arendada. 

Kalev palkas 195 cm pikkuse ühendriiklase Josh Pace’i, kes mängis kaks hooaega Uus-Meremaal Nelson Giantsis just Vucinici käe all. Koos tuldi ka riigi meistriks.

«Pace on suurepärane meeskonnamängija: mitmekülgne, ebastandardne, lülide siduja. Ta suudab hästi tiimi sulada. Lisaks on ta väga hea inimene,» kirjeldas Vucinic uut mängijat. «Tõsi, Josh pole täht, kes toob igal õhtul 20 punkti ja kümme lauapalli. Kuid ta on mitmekülgne ja väärtuslik: murrab korvi alla, loob teistele võimalusi, söödab, võitleb lauas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles