Läti klubi võimas võitlus sai võideldud

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia Dinamo mängijad (heledas vormis).
Riia Dinamo mängijad (heledas vormis). Foto: SCANPIX

Riia Dinamo jäähokimeeskonna hooaeg KHLis sai eile õhtul läbi. Play-off'i avaringis suursoosiku Peterburi SKA alistamisega võimsa üllatuspommi lõhanud meeskond kaotas läänekonverentsi poolfinaalis teise asetusega MVD hokiklubile mängudega 1:4.

Seeria polnud siiski sugugi ühekülgne – vigastuste tõttu mitme põhimeheta jäänud Dinamo tegi MVD elu väga raskeks.

Esimesed kaks mängu Moskvas nad küll kaotasid, et koduväljakul vähendasid vahe minimaalseks. Teises kodumängus selgus võitja alles teisel lisaajal – Riia publiku kurvastuseks oli see Venemaa meeskond. Teise lisaajani jõuti ka eile Moskvas ning taas oli õnn MVD poolel.

Riia meeskonna slovakist peatreener Julius Šupleri sõnul hüppasid mängijad üle oma pea. «Tavaline meeskond oleks sellise väsimuse foonil ammu käed rüppe lasknud, kuid minu mehed võitlesid lõpuni. Olen nende üle väga uhke!» kiitis ta.

Päris puhkust Läti hokimehed siiski veel ei saa. Enamus neist kuuluvad Läti koondisse, mis alustab peatselt valmistumist A-grupi MMiks. Omapärane on veel see, et Läti koondise peatreenerina viib meeskonna sinna just klubihokis MVD peatreenerina töötav Oleg Znarok.       

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles