Mallory-Rand said MMil 17. koha

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caitlin Mallory-Kristjan Rand
Caitlin Mallory-Kristjan Rand Foto: Reuters / Scanpix
Eesti jäätantsupaar Caitlin Mallory-Kristjan Rand lõpetasid Torinos toimuvad iluuisutamise maailmameistrivõistlused vabatantsuga, kus kohtunikud andsid neile 77 punkti.

Vabatantsus said nad selle punktisummaga 16. koha. Paari isiklik rekord 79,44 pärineb tänavustelt Euroopa meistrivõistlustelt.

Kokku kogusid Mallory-Rand kolme tantsuga 147,39 punkti ja tõusid paremusjärjestuses kolm kohta ning lõpetasid MMi 17. kohaga. Mullu MM-debüüti tehes said nad 20. koha. Nende tänavune tulemus on parim, mis Eesti jäätantsijad kunagi MMil saavutanud.

Maailmameistriteks krooniti ka tänavused olümpiavõitjad Tessa Virtue - Scott Moir (Kanada), kes pidid küll vabatantsus tunnistama oma treeningkaaslaste Meryl Davise ja Charlie White'i (USA) nappi paremust, ent kokkuvõttes suutsid 1,4 punktiga edestada. Virtue - Moir kogusid 224,43 punkti, mis on nende uus isiklik rekord. White - Davis teenisid kolme tantsuga 223,03 punkti. Ameeriklased püstitasid Torinos igas tantsus oma uue tippmargi.

Nii Virtue - Moir kui ka Davis - White harjutavad USAs Igor Špilbandi ja Marina Zujeva käe all, samade treenerite juhendamisel treenivad ka Mallory - Rand.

Kolmanda koha said Torinos kodupubliku marulise toetuse najal itaallased Federica Faiella - Massimo Scali, kes kogusid kolme tantsuga 197,85 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles