Halvad uudised Barcelonale: Alba vigastuspaus venib oodatust pikemaks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordi Alba.
Jordi Alba. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi mängumees Jordi Alba peab meeskonna juurest eemale jääma veel ligikaudu kuueks nädalaks, sest hispaanlast vaevab reielihase vigastus.

Alba sai vigastada septembrikuu keskpaigas, kui tegi liigamängus Sevilla vastu liiga oma parema jala reielihasele. Kui esialgsete prognooside kohaselt pidi hispaanlase vigastuspaus kestma kolm nädalat, siis nüüd on Barcelona klubi teatanud, et lähinädalatel nende kaitseliini tugitala väljakule ei naase.

«Jordi Alba vigastas tänahommikusel treeningul oma vasaku reie lihast ning klubi arstide hinnangul peab ta tegema ligikaudu kuunädalase võistluspausi,» seisis Barcelona ametlikus teadaandes.

«Vigastus on järjekordseks tagasilöögiks Katalaani kaitsjale, kes on näinud palju vaeva, et tõusta taas võistlusvormi pärast kuu aega tagasi saadud sarnast vigastust oma paremale jalale,» avaldas Barcelona.

Alba peab vahele jätma ka oktoobrikuise suurkohtumise Madridi Realiga ning Meistrite liiga mängu AC Milani vastu.

Alba uus trauma ei ole heaks uudiseks Barcelona peatreenerile Gerardo Martinole, kellel on niigi probleeme vigastatud meestega: hetkel on lihasvigastust ravimas Lionel Messi, kelle tagasitulekuajaks ennustatakse kolme nädalat, samuti on vigastusega väljas Javier Mascherano. Viimaste uudiste kohaselt sai Brasiilia koondise treeningul vigastada ka Neymar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles