Rein Suvi Värska Originaali edust: oleme rahul, kuid parandamisruumi jagub

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Liis Treimann

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel peeti kaks viimast neljanda vooru kohtumist, kus olid võidukad Põlva klubid Serviti ja Värska Originaal.

Täiseduga jätkav Serviti sai võõrsil tulemusega 41:21 (22:10) jagu SK Tapast. Võitjate resultatiivseim oli Henri Sillaste üheksa ja kaotajatel Mihkel Keldoja kümne tabamusega.

Serviti peatreener Kalmer Musting: «Meil oli kaasas 12 meest ja jagasime mänguaega kõigi vahel võrdselt. Ainult Eston Varusk pidi kogu kohtumise kaasa tegema, sest teine väravavaht Denis Lõokene on vigastatud. Tapa üritas meile vastu hakata ja alguses nad tegutsesidki südilt, kuid mängu käigus sai jõudude vahekord selgeks.»

Tapa juhendaja Aron Jaanis: «Jõudude vahekord lihtsalt hetkel on selline. Serviti viskas umbes pooled väravad kiirrünnakutest, meie aga põrkasime nende puurivahi vastu. Tapa poolelt võib esile tõsta Mihkel Keldoja teravat esitust. Ta tegi skoori ning otsis väljakul ka joonemängijat, kelleni pall tihtilugu jõudiski. See on positiivne, sest viimasel ajal pole joont me eriti üles leidnud. Muret tekitas aga see, et meeskondlikku hingestatud mängu oli vähe.»

Värska Originaal alistas kodus HC Viimsi/Tööriistamarketi 33:30 (19:17), kellele see oli hooaja esimeseks kaotuseks. Võitjate poolelt viskas Mihkel Muld parimana kaheksa ning kaotajatelt Tarmo Ulla üheksa väravat.

Värska Originaali peatreener Rein Suvi: «Oli raske mäng, kus kumbki pool otsustavat vahet sisse ei saanud. Meie dikteerisime küll seisu, aga eest ära ei pääsenud. Lõpuks tõid meile võidu kodupublik ja õnnefaktor, lisaks see, et meil oli pikem pink. Seetõttu saime kaitses oma põhiründajaid säästa. Meil on tabelis kuus punkti ja oleme sellega rahul. Parandamisruumi aga jagub, näiteks realiseerimine oli täna kohutav.»

Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja Ain Pinnonen: «Tegemist oli tasavägise mänguga, ent väsisime lõpus ära. Vastasel oli pikem pink ning seetõttu särtsu rohkem. Esimesel poolajal jäime hätta kaitses, mida tõestavad meile visatud 19 väravat. Seda on liiga palju. Mängu lõpus saime kaotusseisu ühele tabamusele, võtsime siis riske, mis aga ei tasunud ära.»

Tabeliseis 4. vooru järel: Põlva Serviti 8, HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 8, Värska Originaal 6, HC Viimsi/Tööriistamarket 6, Aruküla SK 2, Viljandi HC 2, SK Tapa 0, Audentes 0 punkti.

Tulemused:

SK Tapa – Põlva Serviti 21:41 (10:22)

SK Tapa: Mihkel Keldoja 10, Siimo Tänavots 4, Martin Adamson 3, Mihkel Kppelmann 2, Chevyn Tint 1, Ailar Puhasmets 1.

Põlva Serviti: Henri Sillaste 9, Raido Peedomaa 6, Tõnu Jõks 5, Margo Piksööt 5, Pavel Turajev 4, Janno Kuus 3, Ardo Puna 3, Henri Hiiend 2, Grazvydas Sereicikas 2, Indrek Neeme 1, Tauri Volt 1.

Värska Originaal – HC Viimsi/Tööriistamarket 33:30 (19:17)

Värska Originaal: Mihkel Muld 8, Raiko Rudissaar 6, Taavi Tilgre 5, Robin Oberg 4, Klaus Peeter Rüütli 3, Hendrik Varul 3, Tarmo Salundi 2, Veiko Tigason 1, Erki Kannik 1.

HC Viimsi/Tööriistamarket: Tarmo Ulla 9, Rasmus Peterson 6, Priidik Neps 4, Priit Kotsar 3, Harri Oberg 3, Priit Poks 2, Rail Ageni 2, Risto Sidok 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles