Fernando Alonso palvetab lahkunud Maria de Villota eest

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria De Villota
Maria De Villota Foto: SCANPIX

Vormelimaailma tabas Jaapani GP eel lein, kui täna hommikul leiti hotellitoast surnuna endine Marussia võistkonna testisõitja Maria de Villota. Kaastundeavalduse edastas ka endine maailmameister Fernando Alonso.

«Võtsin kiivri peast ja (mänedžer) Luis (Garcia Abad) teatas mulle sellest. Saan vaid de Villota ja tema perekonna eest palvetada,» sõnas Ferrari piloot Alonso vahetult pärast Jaapani GP vabatreeningut.

De Villota perekond tegi samuti omapoolse avalduse: «Maria on lahkunud. Ta pidi minema taevasse inglite juurde. Täname jumalat selle pooleteise aasta eest, mis ta meile veel jättis.»

Eelmisel aastal tegi de Villota Marussia vormelit testides raske avarii, mille tagajärjel sai eluohtlikke vigastusi ning kaotas silma. Avarii põhjustas auto tehniline rike.

Täna hommikul leiti ta surnuna Sevillas asuvast hotellitoast. Politsei kõneisik kinnitas, et vägivalla ega enesetapu märke ei leitud. Surma põhjus on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles