Jõgeva Tähe jõudis täiseduga eurosarja poolfinaali

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva Tähe saalihokimeeskonnd
Jõgeva Tähe saalihokimeeskonnd Foto: Margus Ansu

Jõgeva SK Tähe mängis saalihoki Euroopa karikavõistluste finaalturniiril Slovakkias Trencinis eduka partii ka teises alagrupikohtumises, võites Slovakkia klubi FBC Grasshoppers AC Uniza tulemusega 9:7 (4:2, 3:1, 2:4). Avamängus saadi Läti meistri Lekringsiüle võit numbritega 6:5.

Kui avakolmandikul läks Tähe 3:0 ette, siis teise kolmandiku lõpuks oli eduseis juba 7:3. Viimasel kolmandikul vastased küll vähendasid kaotusseisu, kuid Jõgeva võttis siiski kindla võidu.

Edukamad olid Pavel Semenov kahe värava ja ühe sööduga ning Valeri Maslov ja Rein Kivi kumbki ühe värava ja kahe sööduga.

Poolfinaalkohtumise peab Tähe laupäeva õhtul kell 20 teises alagrupis teiseks jäänud meeskonnaga, kelleks on kas Venemaa või Norra klubi.

Mäng on nähtav siit.

Homme tehakse algust ka Eesti meistrivõistlustega ning Postimees toob otsepildis vaatajateni Sparta Team Automaailma ja TTÜ vahelise kohtumise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles