BC STAR alustas EYBL'it võidu ja kaotusega

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

U16 tütarlaste Eesti meister BC STAR alustas täna Riias U-17 Euroopa Noorte Korvpalliliiga (EYBL) sarja esimest etappi. Esimesel päeval koguti 1 võit ja 1 kaotus.

Turniir algas 34:29 võiduga Valgevenest pärit SDJSORi üle. STARi parimateks olid Siiri Kliimson 6 punkti ja 20 lauapalliga, Eeva-Gloria Kilu 10 punkti ja 9 lauapalliga ning Annabel Aer 3 punkti ja 12 lauapalliga. Päeva teises kohtumises mindi vastamisi venelaste BC Sparta&K'ga kellele tuli alla vanduda 38:61. Eestlannade parimad olid Eeva-Gloria Kilu 6 punkti ja 10 lauapalliga, Ege-Ly Viirmaa 7 punkti ja 4 resultatiivse sööduga ja Annabel Aer 8 punkti ja 6 lauapalliga.

Homme kohtutakse mõlemas mängus Venemaalt pärit võistkondadega, 09.00 minnakse vastamisi BS Trinta ja 15.00 A.Gomelski Olympic School'iga. Kõiki mänge saab jälgida online-ülekandena aadressil: http://live.baskethotel.com/eybl/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles