Pohlak ja Savisaar avasid Lillekülas jalgpallihalli

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar avasid  Lilleküla jalgpallistaadioni naabrusse rajatud jalgpalli treeninghalli.


Pohlaku sõnul on uue treeninghalli avamine täna tähtsamgi kui sellele peatselt järgnev Eesti-Türgi mäng. «See hall on mõeldud Eesti tippklubide talviste treeningtingimuste parandamiseks tippklubidele, nende duubelmeeskondadele ja lähimale järelkasvule. Samuti naiste ja noorte koondistele,» ütles Pohlak avamisel.

«Arvestades seda, kuidas tänapäeval selliste suurte asjade tegemine käib ja kui keerukas on selliste suurte protsesside läbiviimine, siis tahaksin tänada Tallinna linna koostöö eest, et see protsess on läinud sujuvalt,» lisas ta.

«See hall on hea märk, sest spordirajatisi me ju vajame. Ja see hall on piisavalt kaasaegne ja hästi läbi mõeldud nii projekteerijate kui ehitajate poolt. Õnnitlen kõiki jalgpallihuvilisi,» lausus Savisaar enne lindi lõikamist.

Hallis on kuus riietusruumi võistkondadele, kaks riietusruumi treeneritele ja kohtunikele, meeste ja naiste tualetid, eraldi invatualett, katlaruum.
Elekter ja valgustus on täisautomaatsed ja juhitavad interneti teel. Riietusruumides on põrandaküte, saalis on lae all gaasikiirgurid. Automaatne tulekustutus- ja hoiatussüsteem.

Halli mõõtmed on 100 korda 64 meetrit ja kõrgus 18 meetrit ning seal on 548 istekohta. Halli maksumus on 2,8 miljonit eurot ning see raha tuli Eesti Jalgpalli Liidult ja Euroopa Jalgpalliliidult UEFAlt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles