Türgi peatreener: tahtsime rohkem võita

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fatih Terim Tallinnas pressikonverentsi andmas.
Fatih Terim Tallinnas pressikonverentsi andmas. Foto: SCANPIX

Türgi jalgpallikoondis alistas 2014. aasta MM-valiksarjas Tallinnas 2:0 Eesti koondise ja tõusis D-alagrupis teiseks. Mängujärgselt võis rahulolu väljendada ka türklaste peatreener Fatih Terim. Samas pole türklaste olukord just kõige lihtsam, kuna viimases voorus võõrustatakse heas hoos Hollandit.

«Loomulikult olen tänase tulemusega rahul, kuna meie lootus (jõuda play-off’i) jäi alles, tänu mängijatele oleme õigel teel. Mõni muu tulemus poleks meile rahuolu pakkunud, meie teekond jätkub,» rõõmustas Terim.

«Olime meeskond, kes tahtis seda võitu rohkem. Meie kontrollisime mängu, võiks öelda, et domineerisime tervet mängu. Meie jaoks oli see oluline mäng, närvilises olukorras ei olnud meie jaoks just lihtne mäng,» lisas Terim.

D-alagrupis tundsid täna võidurõõmu ka Rumeenia ja Holland. Rumeenia alistas võõrsil 4:0 Andorra ning Holland klohmis Ungarit koguni 8:1.

Tabeliseis enne viimast vooru: 1. Holland 25, 2. Türgi 16, 3. Rumeenia 16, 4. Ungari 14, 5. Eesti 7, 6. Andorra 0.

Viimase vooru kohtumised: Rumeenia – Eesti, Türgi – Holland, Ungari – Andorra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles