Saalihoki meistriliigas alistas TTÜ pingelises mängus Sparta meeskonna

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sparta Team Automaailm
Sparta Team Automaailm Foto: Sparta Team Automaailm, Facebook

Saalihoki meistriliigas olid täna omavahel vastamisi Sparta Team Automaailm ja TTÜ Spordiklubi ning mängu võitis 8:7 TTÜ meeskond.

TTÜ sai kohtumist kiirelt 1:0 juhtima, ent peagi sai omakorda 1:3 juhtima Sparta. TTÜ suutis viigistada ning ühel hetkel oli tablool ka 4:4 viigiseis. Seejärel sai kolme tabamusega juhtima Sparta, ent TTÜ jõudis 60. mänguminutil 7:7 viigini. Kohtumise otsustava värava viskas 66. minutil Kristjan Puu.

Enne mängu:

Täna alustatakse saalihoki Eesti meistrivõistluste mängudega ning EOK vahendusel juba kolmandat hooaega Eesti saalihokit toetav ja liiga nimisponsoriks oleva Paf-i abil tehakse vähemalt viiest kohtumisest otseülekanded.

Esimene otseülekanne, mida kommenteerib meeste koondise kauaaegne treener Risto Lall, on kavas juba täna kell 15.30, liiga avamängus lähevad vaatamisi Sparta Team Automaailm ja TTÜ Spordiklubi,  kes eelmisel hooajal saavutasid Eesti meistriliigas vastavalt pronksi ja hõbeda.

Mäng on otseülekandena nähtav ajalehe Postimees spordiportaalis aadressil sport.postimees.ee ja pilti tootva sporidkanal.com internetiküljel, kus saab teostada ka järelvaatamist.

Meistriliigas osaleb kokku 7 meeskonda, nendest 5 osaleb meistriliiga põhiturniiril: Jõgeva SK Tähe, TTÜ Spordiklubi, Sparta Team Automaailm, Eesti Maaülikooli Spordiklubi ja SK Saku Fortuna.

Pärast meistriliiga kolmeringilist põhiturniiri lisandub meistriliigasse esiliigast kaks parimat meeskonda, kes on võitnud esiliiga põhiturniiril 1. ja 4.  ning 2. ja 3. koha saavutanud meeskonna vahelised kohtumised.

Põhiturniiri kolm paremat meeskonda pääsevad otse poolfinaalidesse, kuid kaks viimast asuvad neljanda poolfinaalkoha võitmiseks heitlusse esiliiga parematega. Esiliigas osaleb 10 meeskonda. Teise liigas osaleb kahes piirkondlikus tsoonis kokku 16 meeskonda.

Eesti naiste liigas osalevad Saku Fortuna, Sparta Spordiselts, Eesti Maaülikooli Spordiklubi ja Jõgeva SK Tähe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles