Video: Moto2 etapp algas verdtarretava kukkumisega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepangi Moto2 etapil toimus ränk kukkumine.
Sepangi Moto2 etapil toimus ränk kukkumine. Foto: Ekraanitõmmis videost

Malaisias Sepangi ringrajal peetud motoringrajasõidu Moto2-klassi MM-etapi esimesel ringil leidis aset üliränk kukkumine, millest kõik osalenud sõitjad pääsesid siiski imekombel terve nahaga.

Avaringi lõpus kukkus tagasirgele tulles hispaanlane Axel Pons, tema ratas jäi keset rada lebama ning sellele sõitis täiskiirusel otsa Fadli Immamuddin. Kokku sattus kukkumisse viis meest - lisaks Ponsile ja Immammuddinile veel ka Zaqhwan Zaidi, Ezequiel Iturrioz ja Decha Kraisart.

Ehkki näiteks Ponsil rebenes avariis seljast sõidukombinesooni varrukas, pääsesid kõik mehed imekombel õnnetusest suuremate vigastusteta. Võistlus peatati otsekohe punase lipuga, kordusstardi järel võitis võidu Esteve Rabat. Teise koha sai Pol Espargaro ja kolmanda Thomas Lüthi. Kuna MM-sarja üldliider Scott Redding lõpetas alles 7. kohal, kahandas Espargaro ameeriklase edu kolm etappi enne hooaja lõppu vaid üheksale punktile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles