Tagasilöök: Inglismaa koondise põhitegija ei saa otsustavas valikmängus tiimi aidata

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Cole.
Ashley Cole. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondist ootab teisipäeval ees ülioluline MM-valikmäng, kui koduväljakul kohtutakse Poolaga. Võit tagaks inglastele alagrupis esikoha ning otsepääsme MM-finaalturniirile. Kaotuse või viigi korral langetakse tõenäoliselt alagrupis teiseks (Inglismaale ühe punktiga kaotav Ukraina kohtub San Marinoga) ja siis tuleks jätkata mängudega play-off’is.

Otsustava kohtumise eel tabas aga inglasi tagasilöök, kui selgus, et nende äärekaitsja Ashley Cole ei saa meeskonda ka teisipäeval aidata. Cole jäi roidevigastuse tõttu eemale reedesest mängust Montenegroga ning arstide sõnul ei saa mees ka teisipäevaks terveks.

Seega asendab Cole’i taas Leighton Baines, viimase asendusmehena on koondises Kieran Gibbs.

Inglasi ootab teisipäeval kodustaadionil ka suur hulk vastasmeeskonna fänne, kuna 85 000 pealtvaatajat mahutavale Wembley staadionile on oodata umbes 18 000 Poola koondise poolehoidjat.

H-alagrupi tabeliseis: 1. Inglismaa 19, 2. Ukraina 18, 3. Montenegro 15, 4. Poola 13, 5. Moldova 8, 6. San Marino 0.

Viimase vooru kohtumised: Inglismaa – Poola, Montenegro – Moldova, San Marino – Ukraina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles