Teel meistrisõrmuse poole: Bengals võitis lisaajal ja asus juhtima divisjoni

Jaan Martinson
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

Cincinnati Bengals alistas Buffalo Billsi alles lisaajal 27:24 ning juhib AFC north divisjoni 4 võidu ja kahe kaotusega. Küll aga polnud Bengalsi kaitse vastaste kollanokast mängujuhi vastu nii võimas kui eelmisel nädalal, kui Margus Hunt platsil viibis.

Näis, et Bengals võtab muretu võidu: mängujuht Andy Daltoni käsi oli kuum, ta söötis esimesel kolmel veerandajal igal touchdowni A.J. Greenile, Giovanni Bernardile ja Marvin Jonesile. Mike Nugent lisas 3-punktise löögivärava ning juhtis 24:10.

Neljandal veerandajal plahvatas Bills. Esimest mängu algkoosseisus mänginud Thad Lewis söötis kaks touchdowni. Bengalsi kuulsa kaitse vastu, kes peatas nädal tagasi kuulsa Tom Brady! Ainult et nüüd polnud platsil Hunti.

Kui Nugent eksis 3-punkti löögil ning Daltoni söödud ebaõnnestusid, jõuti seisul 24:24 lisaajani.

Kumbki meeskond lisaaja esimesel rünnakul skoori ei teinud. Siis sai palli Bengals, jõudis piisavalt kaugele, et Nugent saaks 3-punktise värava lüüa ning võitis 27:24.

Bengals juhib AFC divisjoni ainuisikuliselt 4 võidu ja 2 kaotusega. Cleveland Browns kaotas Detroit Lionsile 17:31, Baltimore Ravens 17:19 Green Bay Packersile ning neil on 3 võitu 3 kaotust. Pittsburgh Steelers sai esimese võidu alistades New York Jetsi 19:6.

Põhjus, miks Hunt seekord koosseisu ei mahtunud, peitus selles, et Billsi ridades tegi debüüdi mängujuht Thad Lewis, nende parim püüdja Steve Johnson puudus ning rünnak kulges peamiselt maad mööda – palli kandes. Hunt pole pallikandjate takistamisel just parim mees, mängujuhi kallal aga väga palju askeldada poleks tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles