Londoni olümpiapronksi verest leiti kokaiini

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charline Van Snick.
Charline Van Snick. Foto: SCANPIX

2012. aasta Londoni olümpiamängudel judos pronksmedali võitnud Charline van Snick avalikustas, et andis möödunud aastal positiivse dopinguproovi.

23-aastase belglanna sõnul andis ta möödunud aasta augustis Rio De Janeiro MMil dopinguproovi, millest leiti kokaiini.

«Sain kirja, kus mind informeeriti sellest, et minu uriiniproovist leiti jälgi keelatud ainest, täpsemalt kokaiinist,» rääkis van Snick Belgia raadiojaamale RTBF. «See uudis lõi mind pahviks, sest olen väga ettevaatlik erinevate ainetega ja mul on perfektne elustiil. Ma pole kunagi võtnud ühtegi dopingainet, mis parandaks mu esitusi. Vähemalt mitte teadlikult,» lisas belglanna.

Van Snick, kes tuli tänavusel Rio MM-il kehakaalus kuni 48 kg kolmandaks, jääb ootama B-proovi avamist. «Koos oma advokaadiga koostan kaasust, et tõestada oma süütust. Olen alati proovinud olla võimalikult professionaalne ning täita kõiki dopinguga seotud kohustusi ega saa seega aru, kuidas selline asi võib olla juhtunud,» lisas van Snick.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles