Video: legendaarne Edgar Davids lõi vastasel näo veriseks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barneti ja Wrexhami klubi mängijate vaheline rüselus.
Barneti ja Wrexhami klubi mängijate vaheline rüselus. Foto: Video / youtube

Endine Hollandi jalgpallikoondislane Edgar Davids sattus Inglismaa tugevuselt viiendas liigas inetu intsidendi keskele, kui otsustas vastasele keset mängu küünarnukiga näkku lüüa.

Barneti klubis mängija ning treenerina toimetav Davids oli oma klubi ridades mängimas Wrexhamiga ning kohtumise viimastel minutitel määrati 0:1 kaotusseisus olevale Wrexhamile karistuslöök. Davids haaras vahetult pärast karistuslöögi määramist palli oma haardesse ja proovis sellega aega venitada. Loomulikult ei olnud selline käitumine meelepärane Wrexhami mängijatele ning kahe meeskonna vahel läks kergeks rüselemiseks. Kui olukorda saabus Wrexhami kaitsja Stephen Wright, otsustas Davids endist FC Liverpooli mängumeest kostitada küünarnuki-löögiga.

Nii Davids kui Wright teenisid mõlemad punased kaardid ning Wrexhamil õnnestus veel viimasel mänguminutil seis viigistada. Wrighti nägu vajas hiljem arstiabi ning mehe ülahuult jäi kaunistama suur plaaster.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles