Tanel Leok ja sõbrad heategevuskrossil selgusid viimased motokrossi Eesti meistrid

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Jakobson
Jan Jakobson Foto: Martin Mand

Pühapäeval Haaslava vallas Lange motokeskuses peetud heategevuslikul motokrossil Tanel Leok ja sõbrad peeti ka selle aasta viimased sõidud Tridens Eesti motokrossi meistrivõistlustel klassides 65 cc ja 85 cc. Ning selgusid nende klasside Eesti meistrid.

85 cc klassis võitis mõlemad sõidud Jan Jakobson, avasõidus lõpetas teisena Läti poiss Rainers Zuks, teises aga Tamur Talviku, kes sellega kahe sõidu kokkuvõttes sai Zuksi ees etapil teise koha. Hooaja kokkuvõttes tähendas see seda, et Jan Jakobson tuli Eesti meistriks, edestades Tamur Talvikut seitsme punktiga, hooaja kolmas koht kuulub Rait Kaimerile.

65 cc klassis oli etapil kiireim Meico Vettik, kes avasõidus liidrikoha pidi loovutama ja finišeeris Allar Penti ja Emil Weckmani järel kolmandana, teises sõidus aga Türi noormees ei vääratanud ja võitis sõidu Emil Weckmani ja Allar Penti ees. Eesti meistriks tuli aga etapil neljas olnud Henry Vesilind, kelle edu teise koha saanud Meico Vettiku ees oli napp üks punkt. Kolmas oli selles klassis hooaja kokkuvõttes Jörgen Matthias Talviku.

Rajal olid ka 50 cc ja 50 cc jun klasside sõitjad, 50 cc klassis oli kiireim Mikk-Martin Lõhmus, teine Karlis Reisulis ja kolmas Janis Kubulins. 50 cc klassis aga Joosep Pärn Karl Kutsari ja Richard Paadi ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles