Varrak: Škele hoidis meid mõnda aega mängus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.
BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak. Foto: Peeter Langovits

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond alustas EuroCupi turniiri kindla kaotusega, kui võõrsil jäädi 60:86 alla Türgi meeskonnale Bandirma Banvitile. Kui kohtumise alguses suutis Kalev/Cramo vastaste tempos püsida, siis teisel veerandajal läksid vastased oma teed.

«Vastased tegid tõesti väga hea mängu ja ega meil sellise klassiga meeskonna vastu võõrsil võimalust pole, kui tabame nii kehvalt väljakult viskeid. Kuna viskasime nii palju mööda said nad väga palju võimalusi poolkiireteks, mida nad ka väga hästi lahendasid,» sõnas Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.

«(Armands) Škele hoidis meid mõnda aega küll ilusti mängus, kuid kuna mängutempo oli väga kõrge ei saanud ma teda ka 40 minutit paraku tappa. Kui tema aga pingil puhkamas oli, kadus meil paraku rünnakuteravus,» lisas ta. «Meil paraku oli puudu vigastuse tõttu ka (Rain) Veideman, kellest tundsime kindlasti täna kõvasti puudust. Heameelt teeb, et suutsime teha vähe pallikaotusi ning võitsime ka lauavõitluse. (Frank) Elegar oli lauas väga tubli, kuid paraku keerasid mitmed ta visked korvirõngast täna vee välja. Kui vahe oli suur andsin võimaluse ka Kitsingule tema asemel, et temagi saaks väärtuslikke minuteid sellises mängus.»

«(Ty) Abbott viskas küll sisuliselt kõik täiesti normaalsed visked, kuid juba mitmendat mängu järjest paraku ei tabanud ta. Tore on Bamba (Falli) elluärkamine, kes sai hakkama mitme ilusa pealtpanekuga ning loodetavasti ammutas sellest enesekindlust ka järgmisteks mängudeks,» märkis peatreener.

Järgmist mängu silmas pidades lisas meeskonna peatreener, et Nižni Novgoradi vastu on Kalev/Cramol kindlasti omad võimalused, kuna tegemist on veidi nõrgema võistkonnaga kui Banvit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles