Rakvere Tarvas jätkas koduliigas võidukaga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvas meeskond.
Rakvere Tarvas meeskond. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti korvpallimeistrivõistluste tänases ainsas kothumises alistas Rakvere Tarvas võõrsil 84:68 Valga/Maks&Mooritsa.

Rakvere punktide eest hoolitsesid peamiselt kuus meest. Heas hoos oli Rait Keerles, kes viskas 20 punkti ja korjas lauast 12 palli. Maris Laksa lisas 13, Giedrius Gustas ja Kristo Saage 12, Juris Umbrasko 11 ning Gregory Jenkins 10 silma. Valga parimad olid 16 punkti toonud Sasha Avalic ja Raitis Grafs 16 punktiga. Nii Viljar Veski kui ka Jonathan Dupre lisasid mõlemad 12 silma.

«Tegemist oli meil päris kõvasti, kuigi juhtisime kogu aeg. Siiski ei tulnud midagi kergelt. Olime 15 punktiga peal, kuid punktid ei näita mitte midagi. Meie poisid mängisid tublisti ja olid jällegi paremaks läinud võrreldes eelmiste mängudega,» sõnas Tarva peatreener Andres Sõber.

«Kaotasime jälle, aga õnneks on mängupilt paranenud. Siiski seisab ees veel pikk töö. Lisaks on meil ees mängujuhi vahetus,» rääkis Valga poolelt Antti Vasar, vaadates lootusrikkalt tuleviku poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles