Galerii: USA šokeerivad väravad purustasid väikeriigi MM-unistuse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA jalgpallikoondis alistas eile Põhja- ja Kesk-Ameerika MM-valiksarjas 3:2 Panama ja kustutas sellega väikeriigi unistuse esimesest MM-finaalturniirist.

Panama oli koduväljakul kohtumise normaalaja lõppedes USA vastu 2:1 eduseisus ja see tulemus oleks neid viinud play-off’i, kus vastamisi oleks tulnud minna Uus-Meremaaga.

Endale juba mõnda aega tagasi MM-pileti lunastanud ameeriklased ei tahtnud aga sellise skooriga leppida ning esmalt viigistas kolmandal lisaminutil Graham Zusi matši seisu ning neljandal lisaminutil tõi Aron Johansson ameerikalstele ka 3:2 võidu. Nii lõpetatatgi dramaatilisel moel Panama MM-unistus kodupubliku ees.

USA võit Panama üle tähendas aga seda, et Põhja- ja Kesk-Ameerika tsoonist pääses play-off’i hoopis Mehhiko koondis, kes jäi viimati 1:2 alla Costa Ricale. Seega kohtuvad nüüd play-off’is Mehhiko ja Uus-Meremaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles