Valmo Kriisa peab pidama pika mängupausi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmo Kriisa (paremal).
Valmo Kriisa (paremal). Foto: Margus Ansu

Tartu Rock sõidab täna Tallinnasse pidama Eesti korvpallimeistrivõistluste kohtumist TTÜ KKga, aga seda ilma vanameister Valmo Kriisata, kes vigastas treeningul rinnalihast ja peab nüüd palliplatsilt eemale jääma vähemalt kuueks nädalaks.

Rocki tagamängija vigastas jõusaalitreeningul rinnalihast ning meeskonna füsioterapeudi Martin Vahimets sõnul on ultraheliuuringu järgselt selge, et operatsioonist pole pääsu.

«Valmo rebestas suure rinnalihase kõõlust õlavarreluu kinnituskohas. Et tegemist on õnneks pindmise lihase ja selle kõõlusega, siis paranemise prognoos on kuus kuni kaheksa nädalat. Ultraheliuuring näitas, et vaja on ka kirurgilist sekkumist, sest suurem osa kõõlusest on katki. Väga tähtis osakaal on ka operatsioonijärgsetel füsioteraapia protseduuridel – sellest sõltub paranemise kiirus,» rääkis Vahimets.

Kriisa asemel liitub peagi Rocki treeningutega eelmisel hooajalgi meeskonna nimekirjas olnud Saimon Sutt Rocki Korvpallikoolist.

Seni ühe Tallinna Kaleviga peetud kohtumisega kaks võitu tabelisse kirjutanud Rock on Eesti liigas teisel kohal. TTÜ, kel kirjas kaks võitu ja üks kaotus, on kolmandal real. Tänane kohtumine algab kell 18.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles