Tristan Viidas võitis Beneluxi sarja avaetapi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tristan Viidas
Tristan Viidas Foto: Erakogu

Nädal tagasi kardi Rotax Euroopa Karikavõistluste avaetapi võitnud Tristan Viidas alustas ka Beneluxi meistrivõistluste sarja edukalt, saavutades Rotax Junior klassis avasõidus võidu ja olles teises sõidus teine.

Prantsusmaal Ostricourt-i rajal avati täna Beneluxi sarja hooaeg, kus osalevad paljud samad sõitjad, kes Euroopa karikasarjaski.

Mullu saavutas Viidas Beneluxi meistrivõistlustel kokkuvõttes teise koha, mis tagas talle pääsu maailma karikavõistluste finaali. Peale kahte esimest sõitu hoiab Viidas ka sarjas liidrikohta.

Lisaks Tristan Viidasele osales Rotax Junior klassis teinegi Aix Racing Teami piloot Karl Soidla, kes avasõidu katkestas ja teises sõidus oli 18s. Peale avapäeva hoiab Soidla 21. kohta.

Klassis Rotax Max tegi head sõidud Morten Nõmme, saavutades sõitudes vastavalt viienda ja teise koha. Järgmised kaks starti peetakse Ostricourt-i rajal juba homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles