Vennad Utarid katkestasid Lobardia tuuri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmo Utar
Urmo Utar Foto: Meridiana – Kalev Chocolate Team

Kalev Chocolate Teami jalgratturitest pidid kõrgetasemelise Lombardia velotuuri 3. etapil pooleli jätma vennad Urmo ja Ardy Utar ning Garbriel Leppik.

125, 5 km võidusõidul kuulus kolmikvõit itaallastele. 11-pealise ülesmäge kulgenud grupifiniši võitis Riccardo Ricco (Ceramica Flaminia), kellele järgnesid Michele Scarponi (Androni Giocattoli) ja Matteo Carrara (Vacansoleil Pro Cycling Team).

See oli dopingu tarvitamise eest võistluskeelu saanud Riccole esimeseks etapivõiduks pärast esikohta 2008. aasta Giro d'Italia etapil. Samal aastal võitis Ricco etapi ka Tour de France'il, kuid see tühistati keelatud ainete pruukimise pärast.

Kalev Chocolate Teami liikmetest sai parima koha lätlane Viesturs Luksevics, kes ületas finišijoone 121., kaotades Riccole 5.33. Samasse gruppi kuulusid ka itaallane Fabio Donesana (147.), Martin Puusepp (160.), Erki Pütsep (166.).

Liidrisärk jäi Scarponi selga. Lombardia tuur lõpeb esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles