Patrail on Saksamaale minekuks valmis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail
Mait Patrail Foto: Schaffhauseni Kadetten

Käsipalli tugevuselt teise sarja EHF Cupi veerandfinaalis Saksamaa eliiti kuuluva Göppingeni Frischi üle parda heitnud Schaffhauseni Kadetteni liidrile Mait Patrailile lisasid kaks kõrgetasemelist kohtumist kamaluga enesekindlust.



«Tahtsin end tugeva vastase vastu proovile panna ja näha, kas suudan nii kõrgel tasemel mängida,» lausus nädala eest seitse ja korduskohtumises kuus väravat visanud Patrail.



Eesti koondise tagamängijat tahtis tulevaks hooajaks värvata Saksamaa meeskond Lemgo TBV, kuid Šveitsi klubi pani kehtiva lepingu tõttu üleminekule käe ette. «Olen Saksamaale minekuks valmis,» kinnitas Patrail.



Frischile esimese mängu 29:33 kaotanud Kadetten oli koduplatsil parem 28:24 (13:8) ning võõrsil visatud enamväravad viisid nelja parema sekka eestlase tööandja.



«Mõni minut enne mängu lõppu juhtisime kuuega ja siis oli kindel, et piisab ka neljaväravalisest võidust. Hoidsime palli ega kiirustanud,» ütles Patrail.



Lisaks Kadettenile jõudsid poolfinaali Flensburgi Handewitt ja Lemgo TBV (Saksamaa) ning La Rioja Naturhause (Hispaania). «Eelistan mängida Hispaania klubiga, sest nende tase peaks olema sakslaste omast natukene nõrgem,» rääkis Patrail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles